dissabte, 7 de maig del 2011

Una vegada més: Nuclear? No gràcies

Benvinguts i benvingudes a la primera entrada en aquest blog. El nostre objectiu es simplement esser un altaveu més de la lluita contra l’energia nuclear i per un futur 100% renovable. La nostra web de referencia es Tanquem Les Nuclears on trobaràs molta més informació.

Volem arribar a tota la societat donant informació rigurosa d’una forma atractiva i des de una visió catalana.

Ara mateix, quan estem redactant aquest text, 4 centrals nuclears de l’Estat Espanyol estan aturades per diverses causes, dos d’elles catalanes. Vandellòs II per una avaria i Ascó I per recarrega de combustible.

L’energia nuclear només suposa a aquesta hora segons la web de Red Eléctrica Española un 16% de la producció, mentre que l’energies renovables més la resta de energies de régim especial sumen un 66%. Així, entre ahir i avui no només hem reduit les emissions de CO2 produides per la generació d’electricitat sino que fins i tot s’ha exportat a d’altres països.

Una demostració més de que l’energia nuclear no es necessària per a suministrar l’electricitat de l’Estat Espanyol que te un parc de generació elèctric clarament sobredimensionat.

Per tant, una vegada més, nuclears no gràcies. Gràcies per la lectura.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada